За нас

“Сърце на шампион” започна като вдъхновяваща авантюра, която бързо събра своя публика в интернет пространството. Вярваме, че шампион е всеки, който търси себе си по нови пътища и в нови усещания. Който не се страхува да падне и намира сили да се изправи.

Като продължение на мисията да вдъхновява, решихме да пренесем част от въздействащите текстове и думи офлайн. Така се родиха тематичните серии от постери, целящи да преобразят средата, в която прекарваш времето си.

Огледай се! Домът отдавна не е място, а усещане. Затова ти предлагаме да вдъхнеш живот на четирите стени, сред които живееш, тренираш или работиш. Всеки заслужава своята среда на вдъхновение, в която да се чувства себе си.

серия "БОКС"

Постери
70х50 см

Селектирахме силни думи и впечатляващи визии от света на бойните изкуства, които да превърнат пространството около теб в истинска арена на състезателния дух.​ 

Дизайнът е отпечатан върху платно от 100% памук (канава), опънато на стабилна дървена подрaмка с поставено окачване за стена.

Поръчай персонализирана серия постери

Имаш фитнес зала, домашен спортен кът или си луд фен на баскетбола, плуването или Рафаел Надал (а кой не е?!)… С пакета ALL IN можеш да поръчаш до 10 персонализирани постери в размер 70х50 см в избрана от теб тематична спортна серия.

Защото за вдъхновението няма почивен ден. 

серия "избрани"

Постери
30х40 см

Някои от най-харесваните от вас визии намериха по-нататъшната си реализация като постери, подходящи за дома, офиса или залата. Те комбинират вечни фрази на легендарни личности от цял свят и вдъхновяващи за нови постижения моменти.

Дизайнът е отпечатан върху платно от 100% памук (канава), опънато на стабилна дървена подрaмка с поставено окачване за стена.

най-прекият път

От нашата до вашата стена

Ако ни следваш във ФЕЙСБУК, имаш възможност да избереш любим свой пост, който да поръчаш като мотивиращ постер за себе си или за подарък в размер 30х40 см. Достатъчно е да се свържеш с нас по мейла или в месинджър. 

Виж повече

Част от любимите на публиката постове във фейсбук чакат да влязат в дома ти.

За връзка с нас

Ако все още не ни познаваш, последвай ни във фейсбук.